Over mij

Mijn naam is Rita Pols en ik ben geboren in Haarlem op 29 maart 1959. Al van kinds af aan ben ik geboeid door dieren, op jonge leeftijd voornamelijk in honden en katten. Ik heb een aantal jaren met veel liefde in een dierenasiel gewerkt.

Op 35-jarige leeftijd ging ik mij verdiepen in de psyche van de mens. Ik ben uiteindelijk een communicatie opleiding gaan doen.

In 2007 kwam het paard Count Fancy Boy (roepnaam Fancer) in mijn leven. Een 8-jarige American Paint ruin. Dit was het begin van een mooie ontdekkingsreis over het mysterie van het paard. Door veel te lezen over paarden en de vele ontmoetingen die ik had met mensen die veel konden vertellen over paarden, ontdekte ik de bijzondere gevoeligheid die deze dieren bezitten. En hoe graag paarden willen samenwerken met mensen. Hierop volgde de logische stap voor mij op mensen en paarden samen te brengen. Ik startte in september 2016 met de opleiding ”Coachen met paarden”’. Een zeer boeiend jaar met vele nieuwe inzichten en kennis over hoe paarden en mensen op elkaar reageren en elkaar kunnen verstaan. In 2018 heb ik de vervolg opleiding Ik met PK gevolgd, waarin we werken met ACT, Acceptatie en Commitment Therapie. Het heeft mijn persoonlijke leven intens verrijkt. Dit wil ik graag doorgeven aan mensen die het beste uit zichzelf en hun leven willen halen.

Gecertificeerd door het Centrum van Paardencoaching.

 

 

The black horse image in logo is designed by Freepik from Flaticon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *