Coaching

Over het coachen

  • Ben je na het lezen over paarden nieuwsgierig geworden?
  • Wat kan een paard voor jou betekenen?
  • Heb je onbeantwoorde vragen over jezelf?
  • Ben je benieuwd naar jouw talenten?
  • Wil je in je eigen paardenkracht komen te staan?
  • Of heb je zelf een andere vraag?

Inzicht met PK

Als je een punt bereikt in je leven dat je niet weet of je rechtaf- of linksaf wil, is het fijn als er iemand met je meekijkt en meedenkt. Het kan over alles gaan, je keuze voor een beroep, of hoe je je leven in wilt richten, loop je vast en wil je vooruit?

Een coachsessie met hulp van een paard kan je inzichten geven over jezelf zodat je weer ruimte kunt maken voor je creativiteit. Paarden voelen je perfect aan en zullen je helpen met het zien waar je nu staat en wat je in je mars hebt.

Het kan zijn dat je met 1 enkele sessie al op weg wordt geholpen. Meerdere sessies mogelijk. Of je volgt het Ik met PK traject.

Ik met PK. Coaching

Interne Kracht met Paarden Kracht bestaat uit 6 sessies met hulp van het paard. En er zijn oefeningen die je thuis, op school of op je werk toe kunt passen. We werken met ACT. Acceptatie en Commitment Therapie/Theorie. ACT gaat je helpen te leren omgaan met weerstand. Weerstand bestaat uit b.v. verdriet, angsten, teleurstelling, afwijzing, mislukking, tegenslagen en verslaving. We gaan kijken naar de manier waarop je denkt, over jezelf. Hoe kijk je naar jezelf, hoe goed ken je jezelf.

ACT bestaat uit 6 kernprocessen.
1 Contact maken met het huidige moment.
2 Defusie, kijken naar je gedachten gang.
3 Acceptatie, het openstellen van jezelf.
4 Wie ben jij.
5 Waarden/ doelstellingen in je leven.
6 Acties, die je onderneemt naar je doelstellingen toe.

We streven naar een zinvoller leven waarin je gebruik maakt van je kwaliteiten en flexibeler omgaat met weerstanden, zodat je handiger in kunt spelen op de uitdagingen die het leven je bied. Leef (van) uit je hoofd — Leef vanuit je hart.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via mail of telefoon voor een vrijblijvende kennismaking of info gesprek.